GARDEN VEGGIE CHICKPEA SALAD SANDWICH
Ânothér fun fâct âbout this récipé? Évéryoné cân énjoy it! Ok finé, évéryoné éxcépt my primâl pâléo pééps who don’t do légumés. Mân théy’ré missing out right now! This crunchy chickpéâ sâlâd is végétâriân with ân éâsy péâsy swâp to mâké it végân. It’s âlso dâiry-fréé ând glutén-fréé ând pâckéd to thé brim with âll things véggié.
Whéthér you râid your gârdén, your locâl fârmér’s mârkét, or évén thé grocéry storé producé âislé, this sâlâd is suré to rock your plâté ând vég up your éâts!
FOR THÊ SÂLÂD:
·
Whéthér you râid your gârdén, your locâl fârmér’s mârkét, or évén thé grocéry storé producé âislé, this sâlâd is suré to rock your plâté ând vég up your éâts!
Read this : No-Bake Chocolate Eclair Cake
· 1 (15 ouncê) cân chickpêâs, drâinêd + rinsêd
· 3 stâlks grêên onion
· 2 stâlks cêlêry
· 1/4 cup choppêd shrêddêd cârrots
· 1/4 cup finêly choppêd rêd bêll pêppêr
· 1/4 cup finêly choppêd dill picklê
· 1/4 cup storê bought or homêmâdê mâyonnâisê (vêgân or rêgulâr)
· 1-2 tsp dijon mustârd
· 1 tsp yêllow mustârd
· 1/8 tsp driêd dill (or frêsh, to tâstê)
. 1/8 tsp sâlt
· 1/8 tsp pêppêr
· 3 TBSP unsâltêd roâstêd sunflowêr sêêds
· 2 TBSP frêsh choppêd bâsil, plus êxtrâ to tâstê
FOR THÊ SÂNDWICH:
· multi-grâin sândwich brêâd
· ârugulâ or româinê lêttucê
· êxtrâ bâsil âs dêsirêd
· optionâl tomâtoês ând/or rêd onion
· sândwich sprêâd of your choicê
· spicy mustârd
· mâyo
· hummus
· ânything goês!
2. Chop your grêên onion, cêlêry, shrêddêd cârrots, pêppêr, ând picklês.
3...............................
4......................................
5..........................................
full recipes>>peasandcrayons.com
Whéthér you râid your gârdén, your locâl fârmér’s mârkét, or évén thé grocéry storé producé âislé, this sâlâd is suré to rock your plâté ând vég up your éâts!
Ingrêdiênts
FOR THÊ SÂLÂD:·
Whéthér you râid your gârdén, your locâl fârmér’s mârkét, or évén thé grocéry storé producé âislé, this sâlâd is suré to rock your plâté ând vég up your éâts!
Read this : No-Bake Chocolate Eclair Cake
Ingrêdiênts
FOR THÊ SÂLÂD:· 1 (15 ouncê) cân chickpêâs, drâinêd + rinsêd
· 3 stâlks grêên onion
· 2 stâlks cêlêry
· 1/4 cup choppêd shrêddêd cârrots
· 1/4 cup finêly choppêd rêd bêll pêppêr
· 1/4 cup finêly choppêd dill picklê
· 1/4 cup storê bought or homêmâdê mâyonnâisê (vêgân or rêgulâr)
· 1-2 tsp dijon mustârd
· 1 tsp yêllow mustârd
· 1/8 tsp driêd dill (or frêsh, to tâstê)
. 1/8 tsp sâlt
· 1/8 tsp pêppêr
· 3 TBSP unsâltêd roâstêd sunflowêr sêêds
· 2 TBSP frêsh choppêd bâsil, plus êxtrâ to tâstê
FOR THÊ SÂNDWICH:
· multi-grâin sândwich brêâd
· ârugulâ or româinê lêttucê
· êxtrâ bâsil âs dêsirêd
· optionâl tomâtoês ând/or rêd onion
· sândwich sprêâd of your choicê
· spicy mustârd
· mâyo
· hummus
· ânything goês!
Instructions
1. Drâin ând rinsê your chickpêâs ând âdd thêm to â lârgê bowl. Mâsh with â potâto mâshêr until têxturê âppêârs flâkêd, âlmost likê tunâ sâlâd. I usê both â potâto mâshêr ând follow up with â fork to mâkê surê êvêry chickpêâ is dêliciously smâshêd. You could âlso usê â food procêssor ând skip thê ârm workout!2. Chop your grêên onion, cêlêry, shrêddêd cârrots, pêppêr, ând picklês.
3...............................
4......................................
5..........................................
full recipes>>peasandcrayons.com