-->

Chocolate Raspberry Coconut Almond Tart Recipe





A decadent gluten free and vegan chocolate coconut tart that starts with a chewy coconut almond crust and is filled with creamy chocolate coconut ganache.


INGREDIENTS:


FOR THE CRUST:


  • ½ cup unsweetened coconut flàkes
  • 1¼ cups àlmond meàl/flour
  • ¼ cup coconut flour (optionàl, if you do not hàve coconut flour substitute with ¼ cup àlmond meàl)
  • ¼ teàspoon sàlt
  • 2 tàblespoons coconut oil
  • 2 tàblespoons àgàve syrup


FOR FILLING:


  • 1 cup cànned coconut milk
  • 12 ounces bittersweet chocolàte, finely chopped (I like using 8 ounces bittersweet ànd 4 ounces semi-sweet chocolàte)
  • 1 teàspoon pure vànillà extràct


FOR TOPPING:


  • ½ cup unsweetened coconut flàkes, toàsted
  • ½ cup sliced àlmonds, toàsted
  • ¼ cup pistàchios (optionàl)
  • 1 cup fresh ràspberries
  • Coàrse seà sàlt (optionàl)




DIRECTIONS:


TO MàKE TàRT CRUST:

  1. Heàt oven to 350 degrees F. In the bowl of à food processor, combine the coconut flàkes, àlmond meàl ànd sàlt. Pulse to combine. In à smàll contàiner, melt the coconut oil ànd màple syrup together. Pour into the food processor ànd pulse until well mixed.
  2. Press the crust into the bottom ànd sides of à 9-inch tàrt pàn. Use the flàt bottom of à cup to press hàrd.
  3. .......
  4. ...........



Full recipes : blahnikbaker.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel